Marianne Jacobsen, som leder Knowit Experience sin stab på 170 medarbeidere i Bergen, gleder seg over å ha fått Wetland og Sogstad med på laget.

- Vi opplever stadig større etterspørsel fra kundene våre om løsninger, rådgivning og brukeropplevelser knyttet til bærekraft og innovasjon, og det er fantastisk kjekt å ha fått kapasiteter som Hanne og Bente om bord hos oss, sier Jacobsen.

Hanne Wetland har de siste to årene jobbet i Netlife med strategi, forretningsutvikling og sirkulærøkonomi. Hun har i tillegg lang erfaring som strategisk rådgiver i Innovasjon Norge og industridesigner i Kode Design.

I Knowit vil hun få et spesielt ansvar innen sirkulærøkonomi og bærekraft.

 - Jeg våkner hver eneste dag og tenker at vi må omstille Norge i en mer bærekraftig retning. Knowit er en stor motor som jeg gleder meg til å gi et ekstra bærekraftig puff, sier Hanne Wetland.

Hun mener at design- og teknologimiljøene har en viktig rolle å spille.

 - Det er ekstremt viktig at design- og teknologimiljøene bruker kompetansen sin riktig, slik at vi beveger både kundene og samfunnet i riktig retning. Sammen med kollegene mine i Knowit vil jeg hjelpe kundene våre med å finne sine roller i den sirkulære økonomien, sier hun. 

Bente Sogstad kommer til Knowit fra jobben som kreativ leder i Oktan Bergen, og har mer enn 15 års erfaring fra arbeid fra byråsiden, både som AD, kreativ leder og tjenestedesigner.

 - Knowit har et sterkt og godt miljø som evner å omsette kompetanse innen både teknologi, design og strategi til tverrfaglige løsninger for spennende kunder. Som tjenestedesigner er jeg opptatt av god innsikt og å kunne bidra til enkle løsninger på komplekse utfordringer, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Sogstad, som er utdannet innen kreativ konseptutvikling og Design Thinking.