I dag avholdt INMA sin årlige «8 Minutes»-konferanse, der ledende stemmer i bransjen utfordres til å dele av sin kunnskap og innsikt om digitalbransjen på bare åtte minutter. Publikum stemmer frem det beste foredraget, og konferansen har derfor blitt omtalt som et norgesmesterskap i foredrag. I fjor var det Petter Gulli som stakk av med seieren.

Les mer: Gulli til topps på «8 Minutes» - se vinnerforedraget her

I år er det tekstdoktor og høyskolelektor Christine Calvert ved Westerdals Oslo Act som er den store favoritten, i alle fall om man skal tro den umiddelbare tilbakemeldingen hun fikk på sine tilmålte minutter på scenen. Calvert valgte rett og slett å synge seg gjennom digitalåret 2017 til toner fra Leonard Cohens «Hallelujah».

Overfor Kampanje avslører Calvert at hun brukte 15 timer over en periode på tre uker på jobbe med sangen, som det altså tok åtte minutter å fremføre.

- Jeg tenkte at her skal jeg bare gi alt fra hjertet mitt og ta en skikkelig sjanse, og går det til helvete, så har jeg i hvert fall prøvd! sier hun.

Slik så - og hørtes - det ut da Calvert inntok «8 Minutes» i dag:


Og det gikk aldeles ikke til helvete. Netlife Research-gründer Jostein Magnussen skriver i en Twitter-melding at foredraget ikke bare var det beste i år, men det beste noensinne. Også Helene Friis og Hans-Petter Nygård-Hansen mener Calvert utmerket seg i dag.