Snapchat er et av verdens mest populære sosiale medier med over 100 millioner daglige brukere. 

Det er flere som lenge har lurt på hvordan det sosiale mediet, som er gratis og reklamefritt, tjener penger.  Gjennom Discovery, som er den kommersielle delen av Snapchat, sikrer selskapet seg inntekter fra medieaktører.

I år har tjenesten også begynt å ta betalt for enkelte ekstratjenester. Tidligere i år ble det mulig for amerikanske brukere å kjøpe seg ekstra avspillinger av meldinger. Snapchat har prissatt tjenesten til 0,99 dollar.

Les mer her: Snapchat innfører brukerbetaling

Tidligere i år ble det mulig å legge  legge på animerte og interaktive filtere på selfiene man tar med appen. For å aktivere filterene må man trykke og holde på ansiktet sitt på skjermen, deretter kan man velge mellom filtere som blant annet får en til å se ut som en gammel mann, en robot eller et monster.

Filtrene har vist seg å bli svært populære. Over 1 million snaps med filter sendes ifølge The Verge  daglig. 

Det er syv filtre brukerne kan anvende i appen. Hver dag legges et nytt til, og da fjernes det eldste, til enkelte brukeres frustrasjon.

Ifølge The Verge skal en rekke filtre nå legges ut for salg slik at brukeren kan anvende dem når de vil. Prisen skal være 0,99 dollar.