Det grafiske designstudioet Elle Melle utvikler merkevarer fra sitt kontor i Ålesund. Nå ønsker de å styrke seg på tjenestedesign, og ansetter Victoria Isern. Hun ble kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner i 2021 av Abelia og Oda.

- Jeg motiveres av å skape gode brukeropplevelser, tjenester og fortellinger sammen med andre. Nå gleder jeg meg til å være med å skape et miljø for tjenestedesign i Ålesund, i Elle Melle, sier hun.

Isern kommer fra stillingen som tjenestedesigner i These Ways i Bergen, og er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Der spesialiserte hun seg i forretnings- og produktutvikling. Hun har en tverrfaglig bakgrunn innen teknologibasert forretningsutvikling, innovasjonsprosjekter, design thinking, tjenestedesign, samt som fasilitator av workshops.

- Sentral rådgiver og designer
- Victoria er en nysgjerrig og brennende engasjert innovatør med øye for detaljer og gode brukeropplevelser. Vi er overbeviste om at hennes brede og varierte bakgrunn i kombinasjon med personlige egenskaper vil styrke oss ytterligere, sier byråleder Solveig Drøpping, som er glad for å få Isern med på laget.

Drøpping forteller at stadig flere virksomheter ser verdien av å investere i gode brukeropplevelser.

- Tjenestedesign hjelper virksomheter ser verdien av å investere i gode brukeropplevelser, slik at vi kan kombinere brukerens behov for forretningsmålene. Victoria blir en sentral rådgiver og designer for våre kunder i å skape levende opplevelser for sine kunder, fortsetter hun.

Isern har vært leid inn i en stilling på 40 prosent i en overgangsfase side 1.februar i år, og begynte for fullt 1.april. De første oppdragene innen kundereiser, nettsidedesign og brukertesting er allerede i gang.