Foodora lanserte sin matleveringstjeneste i Oslo 2015, og har siden spredd sine rosa syklister til både Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Nå vokser også markedsavdelingen og Foodora henter inn kompetanse fra Telenor, Evry og Starcom.

En av de nyankomne er Lise Prydz Aarstrand som kommer fra telekombransjen der hun har rukket å være innom både Samsung, Huawei og Telenor. Prydz Aarstrand gleder seg og til nye utfordringer i Foodora.

- Det er et selskap jeg har fulgt med på lenge, og da anledningen bød seg til å bli en del av teamet her så var det en mulighet jeg måtte gripe, sier hun.

Daglig leder, Carl Tengberg, er glad for å få Aarstrand med på laget.

- Vi har fått en svært god mottakelse i det norske markedet, og med sin erfaring vil Aarstrand være en viktig bidragsyter for å videreutvikle merkevaren vår. Hun er solid i faget, og har med seg mye nyttig erfaring fra voksende selskaper og med å bygge sterke merkevarer, legger Tengberg til.

Med seg i markedsavdelingen får Aarstrand med seg Sophie Johnsen som har ansvar for kreativt uttrykk og sosiale kanaler, Iselin Bore på medie og PR, og Siri Holand på event og prosjekter.

De to sistnevnte er nylig hentet fra henholdsvis Starcom og Evry.

- Vi er nå lokale ansatte som har en styrke i at vi kjenner markedet og kan være hands on med lokalt innhold og kampanjer. Samtidig som vi bygger et lokalt fagmiljø har vi også stor backing fra Berlin som støtter med performance og analyse, avslutter Aarstrand.