Sportsmerket Puma sprinter ut av startblokkene i det som er et hektisk sportsår. Nå går de på med sin første verdensomspennende merkevarekampanje på ti år. Slagordet er «Se spillet slik vi gjør: Forever. Faster».

I en pressemelding skriver Puma at målet med kampanjen er å styrke deres posisjon som «verdens raskeste sportsmerke».

- Alle drømmer om å ha en superkraft, og hastighet er Puma sin, sier administrerende direktør i Puma, Arne Freundt, i pressemeldingen.

- Hastighet er superkraften som de store endrer spillet med. Akkurat som våre verdensikoner Mondo Duplantis, Karsten Warholm, Neymar Jr. eller Breanna Stewart, vet vi at hastighet er nøkkelen til store idrettsprestasjon og seier for alle, fortsetter han.

«Se spillet slik vi gjør: Forever. Faster» ble lansert 10. april og skal bli kommunisert gjennom sosiale medier, TV, PR, utendørs og salgssteder globalt.

- Vår nye globale merkekampanje er Pumas største markedsinvestering noensinne, sier Richard Teyssier, visepresident for merkevare og markedsføring.

- Det er første gang Puma har én enkelt melding - Forever. Faster - gjennom hele året og på tvers av alle prestasjonskategorier som fotball, løping, basketball og håndball. Den helhetlige merkevaremeldingen er emosjonell og karakteristisk for å sikre at den kobler og resonerer med våre målgruppekunder, sier Teyssier.

Puma har tatt fått med store deler av stjernelaget sitt i deres nyeste reklamefilm, deriblant den norske hekkeløperen Karsten Warholm, den brasilianske fotballspilleren Neymar og den svenske stavhopperen Armand Duplantis.

Se reklamefilmen her: