Da møbelprodusenten Stokke skulle velge ny, global byråpartner, falt valget på Creuna. Det skjer etter en større byråpitsj, der både norske og internasjonale byråer deltok.

- Vi har jobbet mye og hardt for å vise Stokke hva vi kan, så jubelen sto i taket her på Skøyen da vi fikk beskjeden om at de ønsket å jobbe videre med oss, sier kundeansvarlig og seniorrådgiver Line Mevassvik i Creuna.

Global Marketing Director Anna Pradzynska i Stokke mener Creuna-teamet viste en grundig tilnærming, svært god merkevareforståelse, smittende entusiasme og en strålende evne til å utfordre dem.

- Vi var veldig imponert over det Creuna leverte i byråkonkurransen. Nå som vi er i gang med «hverdagen» er det fint å se hvordan de angriper våre sammensatte markedsutfordringer, sier Pradzynska.

Blant møbelprodusentens mest kjente produkter, finner man den ikoniske Tripp Trapp-stolen designet av Peter Opsvik i 1972, barnevognen Stokke Xplory og sengen Stokke Sleepi. I 2013 fikk Stokke koreanske eiere, etter å ha vært i norsk eie siden 1932, men er fremdeles sterkt representert i Norge

I Creuna gleder man seg til å ta fatt på det internasjonale oppdraget.

- Å bygge kjennskap og preferanser på tvers av kulturer i svært ulike markeder, er en krevende og utrolig spennende oppgave. Ved å ha et tett og langsiktig samarbeid med Stokkes ledelse og markedsteam, er jeg sikkert på at vi kan skape gode resultater sammen, sier Mevassvik.