Rud Pedersen styrker rådgiverteamet og henter inn Hilde Bryhn og Line Oma. Bryhn kommer til Rud Pedersen fra legemiddelbransjen, mens Oma kommer fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

- Vi er utrolig stolte over å ha fått med to så dyktige rådgivere som Hilde og Line på laget. De besitter verdifull kompetanse, kunnskap og erfaring fra to sektorer som er viktige for oss i Rud Pedersen, sier Kristian Hvilen, daglig leder og partner i Rud Pedersen Norge.

Dermed styrker PR-byrået både helseteamet med Bryhnserfaring fra legemiddelprodusentene Abbott, AbbVie og Janssen og fem år som seniorrådgiver i Forsvarsdepartementet og Helsedirektoratet.

- Dette er jo drømmejobben for meg! Jeg elsker å jobbe med ting som er utfordrende og vanskelig, og her får jeg muligheten til å gjøre det hver eneste dag. Rud Pedersen har noen av bransjens beste rådgivere, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med dem, sier Bryhn.

Oma kommer til Rud Pedersen med mer enn åtte års erfaring fra offentlig sektor, deriblant Arbeidsdepartementet og Helsedirektoratet. De siste to årene har hun vært rådgiver i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, hvor hun har jobbet med regional utvikling og statlig styring av kommunesektoren. Oma er i tillegg bydelsutvalgsleder for Arbeiderpartiet i Gamle Oslo.

- Det er utrolig gøy å være en del av et så spennende og dynamisk miljø som Rud Pedersen. Jeg ser frem til å bruke kreativiteten min og erfaringen fra offentlig sektor til å bistå ulike aktører i deres viktigste arbeid, sier Oma.

Nylig startet Rud Pedersen også opp et nummer 2-byrå som heter King Street PR og der henter Ann-Kathrin Årøen, som er daglig leder, inn Kristin Bentdal Larsen som seniorrådgiver fra Släger. 

- Kristin Larsen har bunnsolid kommunikasjonserfaring, stor gjennomføringskraft og er drivende dyktig på kundeledelse. Hun går alltid den ekstra mila for at kundene skal lykkes, og jeg er strålende fornøyd med å få henne med på laget, sier byråleder Ann-Kathrin Årøen i King Street PR.

Les også: Går tilbake til PR-bransjen etter fire år i Trygg Trafikk

Larsen har lang erfaring med kommunikasjon for en rekke store norske og internasjonale selskaper. De siste fire årene har hun vært i Släger, der hun har ledet ulike kundeteam og hatt ansvar for noen av byråets største kunder innen helse, teknologi, finans og eiendom.

- Å være med på å bygge King Street i Norge med den kraften som ligger i Rud Pedersen gruppen er en unik mulighet. Jeg er overbevist om at tverrfaglig samarbeid og utvikling gir kundene merverdi og bedre resultater, og jeg mener at dette er riktig tilnærming til kommunikasjon fremover. Jeg gleder meg enormt til å jobbe med noen av Norges dyktigste folk – både i King Street PR og Rud Pedersen, sier Larsen.