Høyskolen og Geelmuyden Kiese (GK) skal samarbeide om utvikling av klassiske reklameuttak, digital kommunikasjon og styrking av egne og betalte flater. I mars kjøpte skolen også alle aksjene i Westerdals Oslo ACT, og planen er å bli et privat universitet innen 2030.
- Etter oppkjøpet av Westerdals Oslo ACT er vi i en unik posisjon innen utdanningssektoren, med et meget bredt studietilbud. Vår kommunikasjon med de ulike målgruppene må differensieres og content marketing blir viktigere fremover. GK har et sterkt fagmiljø innen content marketing med verdibasert kommunikasjon som grunnleggende plattform, noe som vil tilføre oss en viktig dimensjon i markedsarbeidet, sier markedssjef Hege Brandal, Høyskolen Kristiania i en pressemelding.
Med 10.000 studenter fordelt på Oslo, Bergen, Trondheim og nettstudier, er Høyskolen Kristiania blant Norges eldste private aktør innen høyere utdanning.
GK sier i en melding at de har lang erfaring med kommunikasjon i utdanningssektoren. Mest kjent er byrået for sitt seks år lange samarbeid med Kunnskapsdepartementet om rekruttering av studenter til lærer- og barnehagelærerutdanningen. GK har i tillegg vært samarbeidspartner med Universitetet i Stavanger, og jobber nå med Nasjonalt Senter for Realfagsrekruttering.
- Høyskolen Kristiania og Westerdals er merkevarer med relativt høy kjennskap, men nå gleder vi oss til å ta fatt på jobben med å øke kunnskapen om den nye sammenslåtte høyskolen. Geelmuyden Kiese imponerte oss i anskaffelsesprosessen, de var godt forberedt og presenterte et team vi har stor tro på. Vi er sikre på at de vil være en solid og viktig partner i den jobben vi står overfor, sier kommunikasjonssjef Kristin Sonander.
- Vi takker for tilliten, og håper å gjøre oss fortjent til å få samarbeide med Høyskolen Kristiania i mange år. Høyskolen Kristiania har vært navnet fra januar 2016, og det vil ta tid å bygge en tydelig posisjon, og øke kunnskapen om hva høyskolen står for, sier rådgiver Katinka Grundseth i Geelmuyden Kiese.
Sammen med Westerdals tilbyr Høyskolen Kristiania 45 bachelor studier, syv masterstudier, 11 fagskolestudier og åtte årsenheter innenfor markedsføring og ledelse, helsefag, teknologi og kreative studier. Til sammen har høyskolen 453 ansatte og omsatte i 2016 for 730 MNOK .
Kommentér