Stian Kleppo forlater Nent Group, tidligere MTG Norge, etter 24 år. Kleppo har de siste årene sittet i MTGs nordiske sportsstyre og jobbet med MTGs  sportsrettigheter over landegrensene og på alle plattformer. Han var i mange år sportssjef i MTG Norge.

- Etter 24 år i MTG er det på tide å flytte hjemmefra og søke nye utfordringer. Det har vært en eventyrlig reise og en fantastisk skole, med Rosenborg i Champions League, fotball-VM, håndball- og ishockey-mesterskap, Cecilia Brækhus og i de siste årene starten på det norske UFC-eventyret. Jeg har jobbet med og for en rekke sagnomsuste mennesker og har fått lære av personligheter som Hein Espen Hattestad, Kalle Lisberg, Peter Nørrelund, Hans Holger Albrecht og Jørgen Madsen Lindemann, sier Kleppo i en pressemelding.

Les også: MTG henter ny sportssjef i TV 2

Utelukker ikke overgang til rivaler
- Vil du vurdere en overgang til Nent-gruppens rivaler, TV 2 eller Discovery?

- Hehe. Akkurat nå har jeg ingen konkrete planer og jeg har ikke signert noen avtaler av noe slag. Nå skal jeg ha en lang og velfortjent ferie, det ser jeg fram til. Jeg skal blant annet introdusere junior for laksefiske, da blir det ingen wifi, bare fisking, sier Kleppo til Kampanje.

- Men du utelukker ikke en overgang til en av konkurrentene?

- Jeg utelukker ingenting, jeg, men foreløpig foreligger det ikke noe konkret. Eventuelle overganger er uansett regulert i sluttavtalen med Nent Group.

- Kommer du til å fortsette i medie- og tv-bransjen?

- Det er naturlig å tro at jeg kommer til å jobbe med noe innen medier og fotball. Jeg har noen ideer og tanker, men ingenting er avgjort.

Produserte RBK-kampene i Champions League
Kleppo har jobbet med både produksjon og forvaltning av sportsrettigheter. Han har blant annet vært med og bygget opp Champions League-rettigheten for MTG Norge, produsert samtlige Rosenborg- kamper i Champions League og ikke minst jobbet tett på boksesporten, lansert «pay per view» for boksekamper på Viaplay og produserte Cecilia Brækhus’ kamp i 2016, den første lovlige boksekampen for tv i Norge på over 35 år.

Peter Nørrelund, sportssjef i MTG-konsernet, kommenterer avgangen slik:

- Stian har spilt en viktig rolle i MTGs utvikling i mer enn to tiår. Han har hatt ansvaret for hundrevis av Champions League-kamper, han ledet dekningen av fotball-VM 2010, og senere har han hatt ansvar for Håndball-EM, samt lanseringen av Viaplay Fighting, inkludert Nordens største «pay per view»-event noensinne med Mayweather mot McGregor. Vi har mye å takke Stian for og ønsker ham alt det beste fremover. 

 Stian Kleppo har sin siste arbeidsdag i Nent Group 31. juli.