Etter mange år borte fra rampelyset gjorde Jorun Stiansen denne høsten comeback på tv-skjermen i «Skal vi danse på TV 2». Den tidligere «Idol»-vinneren har vært åpen om at danse-deltakelsen var tenkt som et første skritt tilbake til underholdningsbransjen, og nå er det klart at hun blir en del av den store underholdningsstallen til Plan B.

Plan-B er et management- og produksjonsselskapet som er eid av blant andre Harald Rønneberg, Thomas Numme og Truls Svendsen, og har en stall av underholdningsprofiler bestående av nærmere 40 kjente programledere, artister og idrettsstjerner. I tillegg til å forvalte karrieren til et knippe av Norges største kjendiser, produserer Plan-B tv-suksesser som «Senkveld med Thomas og Harald» og «Truls – Oppdrag Norge» med Svendsen. De står også i kulissene når tv-komikeren møter mesterkokken i «Truls à la Hellstrøm» på TV 2 denne høsten.

Les også: TV 2-kjendisene åpner stjernestallen for annonsører

- Det så stor stas
Jorun Stiansen er begeistret:

- Dette er så stor stas at du aner det ikke! At Plan-B vil satse videre på lille meg – jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er sant. Skal vi danse har vært et eventyr å være med på, og det å få oppleve at publikum ikke hadde glemt meg etter alle disse årene, og at det nesten var sånn at de hadde savnet meg litt, det har vært utrolig fint å kjenne på. Planen med Skal vi danse-deltakelsen min var jo å se om jeg igjen kunne gjenfinne en connection med publikum, og teste det som et mulig springbrett tilbake i underholdningsbransjen. Så når Plan-B nå ser et potensiale i meg, så føler jeg meg vanvittig privilegert, sier Jorun Stiansen i en pressemelding.

- Har stort spekter å spille på
Plan-B er også fornøyd.

- Det har vært utrolig moro å oppleve Jorun tilbake der hun så åpenbart hører hjemme. Hun har et stort spekter å spille på, og vi har stor tro på at vi skal finne på mye spennende sammen i tiden fremover. Jorun er ei morsom, ekte og ærlig jente med kloke tanker om hva hun vil og hva hun kan bruke sin erfaring og kompetanse til. Noen planer har vi allerede, men det viktigste nå er å tenke langsiktig, og sikre at Jorun får være den hun er, og at hun får brukt seg til de tingene hun er best på. Så vi forhaster oss ikke, men gleder oss over å kunne by publikum på mer av herlige Jorun etterhvert, sier Line Konglevoll, daglig leder i Plan B.

Plan-B startet opp i 1998, og har nærmere 20 års erfaring med underholdningsprofiler. Med innhold som tar utgangspunkt i den store stallen sin, jobber Plan-B opp mot tv-kanalene, event-markedet, og samarbeidspartnere i næringslivet.

Les også: Færre tv-oppdrag for TV 2-kjendiser - overskuddet nesten borte