Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50) nektet lenge for at de var et par i kjølvannet av den populære TV 2-serien Farmen kjendis. Men i slutten av mai kom de "ut av skapet" og bekreftet forholdet i et Se og Hør-intervju - til mange seeres begeistring. 

- Det var et sjokk. At folk var SÅ interesserte i oss og vårt forhold. Nei, det hadde jeg ikke drømt om, sa Vendela til Se og Hør i april. 

Nå får de to altså en egen dokumentarserie som skal være på hele 16 episoder. Den skal sendes på TV 2 Livsstil og har premiere allerede mandag 21. august. 

- Vi får utrolig mange spørsmål om hvordan livet er etter Farmen kjendis. Mye av det får du svar på i dokuserien, sier Petter til TV 2. 

- Kom helt uventet
Serien skal hete «Vendela + Petter», og vil blant annet følge parets første sommerferie sammen. 

- Det er morsomt, og samtidlig veldig annerledes fra alt annet jeg har gjort før. Jeg er vant til å være foran kamera, men jeg må innrømme at det i starten var rart å ha kamera på slep hele tiden, sier Vendela til TV 2. 

- Det at vi først ble så ekstremt gode venner, og at det så utviklet seg til kjærlighet, kom helt uventet på meg. For min del har det vært en eventyrlig tid siden jeg forlot Storøy gård. Og etterdønningen har vært store både jobbmessig og privat, sier Vendela til TV 2. 

Slo opp på tv
Det er ikke første gang Petter Pilgaard lager kjærlighetsserie om kjæresten sin. I 2010 var Petter forlovet med Mari Haugersveen, og sammen delte de privatlivet med seerne gjennom serien «Petter elsker Mari». TV 2-serien fikk 3 sesonger før Petter avbrøt forlovelsen i 2012 - på tv.

Vendela har to døtre på 16 og 19 år, og har i mange år jobbet som modell. Petter Pilgaard ble først kjent for det norske publikum etter hans deltakelse i Paradise Hotels første sesong i 2009. Han har siden da jobbet som programleder i radiokanalen NRJ.