TV 2 går i dag ut med deltagerne til høstens «Skal vi danse»-program og  en av dem som skal svinge seg over parketten er programleder Markus Bailey (23), sist kjent fra «Idol». Bailey var også å se på TV 2s program «Mitt Dansecrew», skriver Side 2 som mener å kjenne noen av deltagerne. 

Også programleder og artist Alex Rosén skal prøve å seg på parketten denne høsten.

- Jeg er tilbake. Det kommer til å bli helt utrolig, sier Alex Rosén.

Blant de andre kjendisene er tidligere skihopper Roger Ruud (57) og musikkartisten Raylee Charlotte Kristiansen (18). Ruud har tidligere deltatt i «Mesternes mester», mens Raylee har deltatt i «Stjernekamp». En annen overraskelse er Farmen-vinner, Eilev Bjerkerud. Også rapperen Katastrofe, eller Petter Bjørklund Kristiansen, sier han er klar for dansegulvet.

Moteblogger og modell Camilla Pihl (35) delte også nyheten i dag om at hun skal være med i programmet på sin egen blogg i dag:

Glenn Jensen (28), som til daglig er vant til å krige for tilværelsen på hockeybanen og er mest kjent fra TV 2-serien «Iskrigerne», skal bytte ut skøyter med lakksko.

De øvrige deltakerne er væranker, Eli Kari Gjengedal, artist Jenny Jensen, tidligere snowboardproff Stine Brun Kjeldaas, tidligere langerennsløper og OL-vinner Kristin Størmer Steira.

Programleder for «Skal vi danse» er Katrine Moholt.

- Vi vil invitere alle med på dansefest denne høsten, og skal det bli skikkelig fest trenger vi deltakere som vet å samle folket! Det har alle disse flotte folka allerede gjort, med alt fra å lage BlimE-dans i hele landet, til folkefest i skiløyper og på idrettsarena, til TV-skjerm og scene. Det vil jo heller ikke gjøre festen noe dårligere at de alle har et smittende godt humør! Alt dette vet vi at de vil levere på, så det vi er aller mest spente på å se - er hvordan de vil klare seg i den ekstremt utfordrende idrettsgrenen sportsdans faktisk er. Vi gleder oss til å se dem på dansegulvet, sier programleder Katrine Moholt.