Christopher Sjuve blir ny matredaktør i Aller Media. Han takker dermed for seg i konkurrenten Egmont, der han har vært ansvarlig for mat i Klikk.no.

Dagbladet.no skal være navet i Aller Medias matsatsing.

- Å være med på satsingen til Aller, ser jeg på som en fantastisk mulighet. Det føles friskt og godt. Mest av alt ser jeg fram til å gjøre store digitale byks i en organisasjon som nå er i en unik posisjon. Jeg fikk veldig raskt følelsen av at det skal trøkkes til. Og på et slikt sted har jeg det som plommen i egget, sier Sjuve i en pressemelding.

Christopher Sjuve har hatt Sjuves Kjøkken på VGTV, vært kokk på NRK Sommeråpent og lagde egen tv-serie om mat og lukt for samme kanal 2012. Han var programleder sammen med Bent Stiansen for matprogrammet Fingrene av Fatet høsten 2014. I Egmont har han hatt spesielt fokus på søkemotoroptimalisering og database.

- Christopher er like god foran som bak grytene. Sammen med resten av redaksjonen skal han bidra til at vårt matunivers blir førstevalget til de 2,8 millionene kunder Aller Media allerede har et forhold til, sier ansvarlig redaktør Ingrid Skogrand.

Leder for Aller Medias nye matavdeling er Lars O Gulbrandsen, som i en årrekke har hatt mat som spesialområde i konsernet.