Til våren er det klart for en ny sesong av dokusåpen «Bloggerne», og den femte sesongen markerer et skille fra tidligere sesonger. For hele 12 bloggere er med på laget, og dette blir den mest omfattende sesongen noensinne. Den vil gå over 20 episoder på TV 2s nye kanal, TV 2 Livsstil. «Bloggerne»  skal sendes hver dag fra mandag til torsdag over fem uker:

- Bloggerne har vært en bauta på TV 2 Bliss og på TV 2 Sumo, og nå når serien blir med over på TV 2 Livsstil har vi gjort serien større og investert mer enn noensinne. Vi følger nå 12 bloggere, som er alt fra rosabloggere til fluefiske-entusiaster. Vi er veldig fornøyd med bredden i casten, og gleder oss til å vise frem den nye versjonen av serien «Bloggerne», sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken, i en presssemelding fra TV 2.

Sophie Elise Isachsen har vært med hele veien og er klar for sesong fem.

- «Bloggerne» har vært en del av min hverdag i flere år, og det er jo en stor del av mitt liv. Jeg er glad i produksjonsteamet og det har vært en veldig fin reise for meg som har fått meg mer inn i tv, og som har gitt meg mange muligheter, sier Isachsen i en pressemeldingen.

Moteblogger Louise Angelica og ektemannen John-Arne Riise debuterer i serien.

- Først og fremst fordi vi blogger begge to. Vi har bodd i utlandet og fulgt med på Bloggerne på nettet. Jeg har pushet Louise til å være med fordi jeg mener hun er Norges beste innen fashion, og det vil jeg Norge skal se. At jeg ble spurt er jo bare en bonus. Hadde aldri trodd jeg skulle være med på Bloggerne, men har hatt det veldig gøy, så håper å være med fremover også, sier Riise i meldingen.

 Her er bloggerne som blir med i neste sesong: