Flere har kanskje lagt merke til at to kjente kuer, Stratos-kua og Litago-kua, har funnet lykken.

De to kuene, som er skapt av henholdsvis Nidar og Tine, har flørtet på sosiale medier siden valentinsdagen i februar, og gikk i påsken inn i et forhold.

- Både Litago og Stratos er single, og kanskje på utkikk? Ideen er enkel, men god; Litago + Stratos = sant. Etter å ha kikket på hverandre i smug fra hver sin side av butikken, har de endelig turt å møtes. Ikke overraskende har det oppstått søt musikk, sier Lise Flagstad Ulleberg, merkevaresjef i Tine, til Kampanje.  

- Hvem er kvinnen og hvem er mannen i forholdet?

- Det er 2017 så det spiller jo ingen rolle, kjærligheten er grenseløs.

Lanserer flere produkter sammen i mai
Flagstad Ulleberg forteller at forholdet mellom de to kuene ikke er tilfeldig. I mai lanseres nemlig to nye produkter signert både Tine og Nidar i sjokolade- og milkshake-segmentet.

De to produktene er Litago Milkshake med smak av Stratos, samt Stratos bar og storplate med Litago milkshakefyll.

- Dette er produktnyheter vi har sett frem til å kunne slippe ut i markedet, og som vi har hatt stor glede av å utvikle sammen. Vi går nå inn i en veldig spennende fase av prosjektet.

Saken fortsetter etter bildet.

Produktslipp: Disse produktene signert Nidar og Tine kommer i butikkhyllene i mai.

Los & Co står bak ideen
Selve grunnideen er det Los & Co som står bak. Byrået hadde i en periode nemlig både Stratos og Litago som kunde.

- Det var de som satte oss i kontakt med hverandre. Når ideen skulle konkretiseres hadde begge merkene nye byråer. Etter avtale med Los & Co briefet vi Saatchi & Saatchi og sammen har vi videreutviklet grunnideen til det vi ser i dag. Cretalux står bak pakningsdesignet som visualiserer konseptet på en leken og sjarmerende måte.

- Planlegger Tine og Nidar noe nytt prosjekt sammen?

- Dette har vært et spennende og godt samarbeid som har skapt mye begeistring hos både Tine og Orkla Confectionery & Snacks. Derfor kan vi ikke utelukke at vi finner andre muligheter til å samarbeide igjen senere.