Tuva Dyrnes går til Anorak, som er en del av det nordiske byrånettverket The North Alliance (NoA), fra produksjonsselskapet Babusjka. Der har Dyrnes jobbet som produsent de siste fem årene, og vært med å lede utviklingen av et verktøy som skal bidra til å redusere klimaavtrykket i kulturproduksjoner det siste året. 

– Etter fem år som produsent er det gøy å være tilbake i byrå, hvor jeg er enda tettere på det kreative. Anorak er et spennende byrå med et jevnt, høyt nivå på alt som kommer ut. I tillegg er de en skikkelig fin og hyggelig gjeng, sier Dyrnes i en melding. 

Tidligere har hun både jobbet som filmprodusent og prosjektleder i reklamebyrå, med TV-produksjon og som journalist. 

– Tuva er kreativ, faglig sterk og drivende dyktig. Bakgrunnen hennes som både prosjektleder og produsent er en spennende kombinasjon som både vi og kundene våre allerede har fått stor nytte av, sier Torgeir Vierdal, byråleder i NoA Anorak.