Reklamekonsernet Try styrker seg innenfor området innholdsmarkedsføring, Nå henter daglig leder byrået inn Lene Vintervoll fra Bonnier til å trappe opp satsingen på innholdsmarkedsføring.

- Vi lager allerede mye bra innhold i dag, men innholdsmarkedsføring er i sterk vekst og vi ønsker en enda tydeligere posisjon i dette markedet. Å få med oss Lene Vintervoll som har så lang og bred erfaring fra innholdsproduksjon både på print og digitalt vil være en stor styrke for Try-huset, sier Kjetil Try.

Lene Vintervoll har tidligere jobbet som featurejournalist i Dagbladet, vært sjefredaktør i magasinet Stella i Bonnier Media og kommer fra stillingen som digital leder i samme selskap med ansvar for Bonniers nettsider, influencere og digitale prosjekter.

I Try skal hun jobbe både med eksisterende og nye kunder som rådgiver og innholdsredaktør.

- Try er byrået med de mest kreative menneskene i landet, og har kunder som tør å satse på nye konsepter. I tillegg har Try både et techbyrå og et mediebyrå som gjør at det er kort vei fra ide til produksjon og distribusjon.  Alt ligger til rette for å kunne lage fantastisk bra innhold, sier Lene Vintervoll. 

Vintervoll kommer til å jobbe i Try Reklame, men vil samarbeide tett med Try-selskapene Apt, Opt og Råd.

- Å kunne spille på hele registeret til Try, fra strategi og konseptutvikling til design, teknologi og video, er en enestående mulighet for å lage gode innholdsunivers. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Vintervoll.