Syvertsen har de siste fire årene vært med på å bygge Schibsted-tjenesten Lendo i Norge. Før det var hun markedssjef i Sparebank1-gruppen, og har tidligere jobbet med forretningsutvikling i VG og som konsulent i Bekk.

Nå starter hun i Shifter, som er en nettavis om teknologi-gründerskap og innovasjon.

- Det er en gylden mulighet for meg til å kjenne mer på pulsen av innovasjon og gründervirksomhet i Norge. Personlig ser jeg frem til en mer levende arbeidshverdag preget av høy fart, raske beslutningsprosesser, og hvor oppturer og nedturer er noe du er med på å skape selv. Jeg tror på teamet og er takknemlig for å få muligheten til å være med å bygge kultur og forretning fra et tidlig stadium, sier Syvertsen.

Hun forteller at Shifters unike posisjon er et suverent utgangspunkt for å bygge en levedyktig og skalerbar business.

- Jeg ser på fremtiden i Shifter som spennende, krevende, men med en utrolig oppside, sier hun.

Hentet tidligere kollega
Daglig leder og gründer Lucas Weldeghebriel har jobbet med Syvertsen tidligere og vet hva de får i henne.

–Det er betryggende å vite hva Aslaug er god for, og vi er sikre på at Aslaug vil styrke utviklingen av Shifter, både strukturelt og kommersielt. Hun har allerede, i de første ukene på jobb, vist at hun har det som kreves, sier Weldeghebriel.

Han og Per-Ivar Nikolaisen fikk ideen til Shifter i januar 2016, og i mai samme år publiserte de den første saken på nettstedet. Etter det har det gått slag i slag, og det foreløpige høydepunktet var startup-konferansen The Shift med 345 deltagere i april i år.

Harald Strømme er med
I juni ble det også klart at Harald Strømme, tidligere TV Norge- og Discovery-sjef, gikk inn som styreleder i selskapet.

- Nå er vi i ferd med å bli et virkelig dynamitt-team, sier Weldeghebriel, og forteller at de planlegger flere ansettelser i løpet av året.

- Aslaug var den første stjerneansettelsen, men nå ser vi også etter stjernejournalister og verdens beste utviklingssjef, vi har nemlig noen lumske planer som vi er i sikre på vil løfte selskapet og våre tjenester noen ekstra hakk. Også internasjonalt, sier Weldeghebriel, uten å utdype hva konkret disse planene består i.