Da det ble kjent forrige måned at det digitale mediebyrået DigitasLBi skulle avvikle sin virksomhet i Trondheim, var Increo kjapt ute med å tilby dem nye jobber.

- Vi ser at kundene våre blir stadig dyktigere og etterspør en større kompetanse. Vi svarer nå derfor med å utvide tjenestefeltet vårt ved å knytte til oss noen av Trondheims beste digitale hoder, forteller daglig leder i Increo, Morten Wikstrøm. 

Det snart 20 år gamle selskapet slo seg i januar i år sammen med Klapp Media. Da gikk selskapet fra å være en stab på 13 til å telle 21. Med fire nye ansatte fra DigitasLBi har Increo dermed nesten doblet antall ansatte siden nyttår.

- Vi hadde egentlig planlagt å ta et litt rolig år uten store strukturelle endringer etter sammenslåingen, men da muligheten til å få tak i de flinkeste folkene bydde seg, måtte vi bare slå til før noen andre fikk kloa i dem. Slike muligheter er sjeldne og gründertankegangen vår tilsier at man må snu seg kjapt når sjansen byr seg, sier Wikstrøm.

Nå skal Increo i tillegg til å levere tjenester innen web, design, apps, netthandel og digital markedsføring, også tilby digitale kampanjer, søkemotoroptimalisering og innhold. Dette skal den nye performance-avdelingen få ansvar for.

- Vi har mange spennende kunder og prosjekter på gang. Responsen etter sammenslåingen med Klapp har vært overveldende, så nå gjelder det at vi klarer å levere kvalitet.  

Increo omsatte for 13,3 millioner i 2015, og har siden sammenslåingen i fjor økt omsetningen med 7 millioner.