- Den opprinnelige tanken var mer effektiv dating, forteller Lasse Brurok, partner og kommunikasjonssjef for den nye, norskutviklede appen WiMeet til VG.

Mads Larsen (26) og Manav Kumar (26), som begge er offiserer og jobber ved Krigsskolen, fikk med seg tre offiserkamerater og startet utviklingen av appen: Emil Blom Onshuus (27), Ole Ulvund (29) og Lasse Brurok (29).

- Vi mener at folk må møtes og se hverandre i øynene, og ville derfor lage en app hvor man ikke kan chatte, men i stedet må komme seg ut og faktisk møtes og oppleve ting sammen, forteller Brurok.

Inne i appen ligger mange kaféer, spisesteder, friluftsaktiviteter og andre kjente møteplasser i ditt nærområde. Nylig ble appen anerkjent av Innovasjon Norge, og kjente kjeder som Starbucks og TGI Fridays har allerede signert en såkalt intensjonsavtale med de fem gründerne fra Krigsskolen.

-  Vi håper på å kunne leve av å jobbe med WiMeet, og er overbeviste om at vi har et konsept som vil lykkes. Det er ikke snakk om «om», men «når», sier Brurok.