- Jeg gleder meg veldig til å bruke kompetansen min på nye måter. Både som markedssjef for Reodor, og ikke minst som rådgiver på ulike innovasjonsprosjekter sett fra et merkevareperspektiv, sier nyansatte Silje Helene Fjeld i en melding. 

Fjeld har lang fartstid fra reklamebransjen, og jobbet mange år som konseptutvikler i Try/Apt før hun ble med å starte opp Naug & Venner i rollen som kreativ leder. Deretter var hun ansatt i content-byrået Redink i samme rolle. 

Hun sier at hun i gjennom sine mange år i reklamebransjen gjentatte ganger har sett at merkevarer går glipp av «fantastiske muligheter» fordi innovasjon av nye produkter og tjenester ikke har vært en del av oppgaven eller budsjettet til reklamebyrået. Hun tipper at det vil dukke opp mange «innovasjonsavdelinger» i reklamebyråer i årene fremover. 

- Det faglige perspektivet og mulighetsrommet er selvfølgelig viktig, men Reodor er en spesiell arbeidsgiver. Det ligger en arbeidskultur og verdier i bunn av selskapet som ikke bare er fancy ord på strategi-keynoten for nyansatte eller en del av employer brandingen, men som leves ut daglig. Det er sjelden vare og grunn nok i seg selv til å ville jobbe her, sier Fjeld.

Rådgivningsselskapet Reodor sprang ut av Trigger tilbake i 2017. 

Les også: Reodor-gründere kjøper ut Trigger-partnere: - Fortsatt søsterselskaper

Varsler flere nyansettelser
Nassir Achour, gründer og daglig leder i Reodor, er svært fornøyd med å ha fått på plass en ny rolle som komplimenterer teamet av designere, teknologer og forretningsutviklere.

- Vi har et sterkt team av produkt- og forretningsutviklere, som skaper knallgode produkter og tjenester. Disse prosjektene fortjener sterke merkevarer som tar posisjon i markedene de tas ut i. Silje har over mange år bevist en evne til å bygge miljøer som utvikler sterke konsepter og merkevarer, og med sin lidenskap for teknologi og innovasjon er vi overbevist om at dette blir en perfekt match for oss – både for kundeprosjektene våre og posisjoneringen av Reodor som selskap, sier Achour.

Selskapet har det siste halve året doblet antall ansatte, og fortsetter veksten. Omsetningen bikket ni millioner kroner og overskuddet ble solide 3,1 millioner kroner før skatt. 

- Reodor er bygget på tilliten våre kunder og markedet har vist oss. Det muliggjør at vi har kunnet gå fra 6 faste ansatte før jul i fjor, til at vi nå er blitt 11 dyktige ansatte med tverrfaglig kompetanse. Veksten fortsetter i første omgang til i overkant av 20 ansatte i løpet av det neste året, samtidig som vi parallelt alltid har et fokus på å levere den kvaliteten, farten og arbeidskulturen, avslutter han.