Asbjørn Lysne Voje blir ny senior UX-designer i Try Pearl. Voje har har bred erfaring med å lede UX-prosesser og designdrevet utvikling av digitale tjenester.

- Vi er veldig fornøyd med at Asbjørn valgte å komme til oss. Korona har gjort brukeropplevelse mer viktig enn noensinne og Asbjørn bringer med seg erfaring som kunder og ansatte gleder seg til å nyte godt av, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal.

Voje har tidligere ledet et UX-byrå som hjalp nyopprettede tech-startups med brukerinnsikt, konsept og design. Han har også jobbet tett med blant annet UDI, Get, Redningsselskapet og Oslo Pensjonsforsikring.

- For oss som jobber med brukeropplevelse er det en drømmesituasjon å få jobbe i et selskap som har så mange kompetanseområder i verktøykassen sin. Det gjør at man kan jobbe strategisk med hele kundereisen og ikke bare begrense seg til hva som skjer på nettsiden, sier Voje.

- Try har over tid vist at de virkelig bryr seg om brukeropplevelser og da slipper man å selge det inn til kunder. De forventer det, fortsetter han.