Gjenbruksappen Tise som ble lansert høsten 2016 har nå bikket én million brukere. Det skjer ett år etter at appen feiret 500.000 brukere. 

- Da vi lanserte Tise for litt over tre år siden tror jeg ikke det var noen som trodde vi skulle komme så langt som vi har kommet nå. Det er helt vilt å tenke på at det er en million som har begynt å bruke en tjeneste som vi startet å utvikle på datasalen på NTNU, sier daglig leder og gründer Eirik Frøyland Rime.

Tise har nå åpnet opp appen i hele Norden. Markedssjef Victoria Hauk forteller til Kampanje at at de nylig åpnet i Danmark og Finland som siste land, etter å ha allerede vært i Sverige en stund. 

- Hvor mange brukere har dere i Norge?

- Vi er vel 680.000 tror jeg det er i Norge, sier Hauk til Kampanje. 

På spørsmål om hvilket av landene Tise opplever mest vekst i svarer markedssjefen at de begynner å få en god posisjon i Sverige. 

- Sverige er der vi gjør det kjempebra om dagen. Danmark og Finland er ganske ferskt, mens i Sverige begynner vi å få en god posisjon og der begynner det å gå veldig bra, sier Hauk.

Her kan du se Tise-gjengen ferie milepælen.

Daglig leder Eirik Frøyland Rime forteller at også Tise kjenner på koronasituasjonen. 

- Det er ingen hemmelighet at også vi kjenner på denne situasjonen i Tise, vi merker jo at flere annonsører har måttet endre fokus, og spesielt merker vi det med et par av våre faste samarbeidspartnere som for eksempel ikke har noen arrangementer å annonsere for, eller treningskjeder som må holde stengt, sier Rime.

Tise har nå inngått et samarbeid med Helthjem som skal gjøre det mulig for privatpersoner å kjøpe og selge ting uten å møtes. 

- Dette samarbeidet kunne jo ikke passet bedre da veldig få møter hverandre om dagen og vi oppfordrer til å vise hensyn og heller sende enn å møtes, sier Rime.

- Har dere merket oppgang eller nedgang den siste tiden?

- Vi har veldig fokus på at folk bruker den sikre betalingsløsningen gjennom appen og får sendt varer gjennom Helthjem som henter og leverer på døren om natten, så man slipper å møte hverandre. Vi har merket en økning i trafikk de siste ukene i tråd med at folk har mere tid, sier Hauk.