Markedsførings- og merkevareselskapet Brandmaster ansetter Morten Moe som ny teknologidirektør. Ifølge en melding fra byrået har Moe lang og variert erfaring fra å lede teknologimiljøer innen blant annet telekom og finans, og kommer sist fra stillingen som sjefsarkitekt i Bane Nor.

- Å få jobbe i et internasjonalt selskap som tar norsk teknologi ut i verden er i seg selv spennende. Når man da i tillegg får jobbe med løsninger som hjelper bedrifter med å arbeide smartere, mer effektivt og mer digitalt er det lett å bli engasjert. Mitt bidrag blir å sikre at vi tar med oss den smidigheten vi har som et mindre selskap selv om vi nå vokser globalt, sier Morten Moe.

Karl Fredrik Lund, administrerende direktør i Brandmaster sier Moe vil inngå i selskapets internasjonale ledergruppe og han vil få en viktig rolle i den videre utviklingen og sikre global vekst.

- Etableringen av flere kontorer internasjonalt og en stadig utvidelse av vår plattform med teknologimiljøer spredt rundt i flere land stiller krav til flere dyktige folk om bord. Med Morten Moes kompetanse på arkitektur og agile utviklingsløp er jeg trygg på at han er rett person for laget, sier Lund.

Brandmaster utvikler og drifter en tjenesteplattform som skal sikre forvaltning av egen merkevare og markedsføringsaktiviteter ved å samle, strukturere og dele fra et sentralt sted.  Selskapet  ble etablert i 1998 og har kjente merker som Mercedes Benz, BMW Nordic, Helly Hansen, Circle K, Bergans og Bridgestone på kundelisten.

Morten Moe penser over til Brandmaster etter å ha jobbet som sjefarkitekt i Bane Nor. - Spennende å ta norsk teknologi ut i verden, sier Moe.