Telia Norge økte sine totale inntekter med 5,7 prosent, eksklusive Get TDC, i 2018. Forbedringen i driftsresultatet var på 11,9 prosent, også det eksklusive Get TDC. 

- 2018 sett under ett har vi en positiv utvikling på både topp- og bunnlinjen sammenlignet med året før. De viktigste driverne har vært økt mobildatabruk, økte grossistinntekter, god kostnadskontroll, samt synergier etter sammenslåingen med Phonero. Vi fortsetter å levere ARPU-vekst, men vi er ikke like tilfreds med tap av privatkunder i mobilmarkedet, sier administrerende direktør i Telia Norge, Abraham Foss, i en melding. 

Telia Norge hadde 2.324.000 mobilkunder ved utgangen av året, 21.000 færre enn ved utgangen av 2017.

I fjerde kvartal ble kjøpet av Get TDC fullført og sammenslåingen av selskapene går ifølge Foss etter planen. Get tar med seg en halv million tv-kunder og 417.000 bredbåndkunder.

- Vi har holdt et forholdsvis høyt integreringstempo med å skape det nye selskapet. Både for å holde trykk i markedet og fokus på kundene, men også fordi vi ser mange spennende muligheter som vi ønsker å komme raskt i gang med. Vi har allerede satt lederstrukturen på de tre øverste nivåene, og det er helt fantastisk å få så mange nye, kunnskapsrike og energiske kollegaer ombord på reisen vår. Sammen skal vi utfordre og skape en helt ny verden av muligheter for våre kunder, fortsetter Foss.

Les mer: Kun to av ni Get-sjefer «overlevde» - Forberg inn i Telia-ledelsen (abo.)

Her er årsresultatet til Telia Norge. Alle tall i millioner kroner.

Telia Norge 2018 2017* Endring i prosent
Omsetning 11 119 9 744 + 14,1
Driftsresultat 4 202 3 419 + 22,9

* I fjerde kvartal inngår tallene for Get TDC.