Det børsnoterte teknologiselskapet Cxense har signert en avtale med det danske avishuset JP/Politikens Hus.

JP/Politikens Hus gir ut avisene Jyllands-Posten, Politiken og Ekstrabladet.

- Med et variert innhold som spenner fra tabloid til det internasjonalt anerkjente, har JP/Politikens Hus en fremtredende posisjon i ikke bare det danske medielandskapet men også i hele Nord-Europa. Med en historie som går helt tilbake til 1871 med den første utgivelsen av Jyllands-Posten, publiserer JP/Politikens Hus nå tre ut de fem største avisene i Danmark. Som landets største online-publisist med nesten tre millioner unike besøkende per måned på tvers av alle plattformer og tre nettsteder på den danske topp 10-listen, er JP/Politikens Hus nummer én på det danske mediemarkedet, heter det i en melding fra Cxense.

Cxense jobber med en rekke store avishus spredt over hele verden som El Pais i Spania, Amedia i Norge og South China Morning Post i Hong Kong.