På starten av året var tekstforfatter Gry Sagvolden blant de ti personene som Kampanjes redaksjon nominerte til «Årets Medienavn 2016». Nominasjonen fikk hun for å ha stått bak teksten i en av norsk reklames største suksesser i fjor; reklamefilmen «Kjære pappa» som hun og resten av teamet i Schjærven hadde laget for Care Norge.

Filmen har vunnet stort i internasjonale og nasjonale konkurranser, blant annet gull i Film Craft i Cannes Lions og sølv og bronse i samme kategori i Eurobest. Filmen har også vunnet priser i London International Awards og Cresta.

Les også: - Bekreftelse på at historiefortelling rocker

Nå melder Gry Sagvolden overgang fra Schjærven til Kitchen.

- Jeg fikk et bra tilbud fra Kitchen, som jeg synes er et spennende byrå. Her er det mange interessante mennesker med store visjoner og som har lyst til å sprenge litt grenser. Det skal bli gøy å bli utfordret og gjøre nye ting, sier Sagvolden til Kampanje.

Sagvolden er utdannet ved Miami Ad School i Berlin. Hun har jobbet med store merker som Nike, o2, Heineken og Ferrero hos reklamebyrået VCCP i Berlin og senere hos DDB i samme by.

- Gøy å prøve noe nytt
Sagvolden er likevel full av lovord om sin tidligere arbeidsgiver, Schjærven.

- Jeg trivdes kjempebra i Schjærven. De lot meg jo lage en fem minutter lang kortfilm! Både Kitchen og Schjærven er veldig flotte byråer. Men nå fikk jeg en fin mulighet i Kitchen. Det skal bli gøy å prøve noe nytt, sier hun.

Kreativ leder Kjetill Nybø hos Kitchen forteller at byrået har jaktet på nye lagkamerater med «masse guts».

- Kitchen og reklamebransjen er i forandring og da er det viktig med kreatører som kan faget sitt godt, men som også er allsidige og leter etter nye muligheter. Gry er en slik tekstforfatter, sier Kjetill Nybø, kreativ leder hos Kitchen.

Gry Sagvolden har allerede startet i sin nye jobb, og nå søker Kitchen etter en team-makker til henne.