Gjengen med Try-utbrytere som gikk sammen om å starte opp det nye reklamebyrået Morgenstern har begynt å hanke inn små reklamepriser. Byrået stikker av med årets første Sølvmikken for beste radioreklame i januar.

Morgenstern får sølvmikken for en radioreklame for Finn-appen. Reklamen demonstrerer at appen kan løse diverse problemer i nære relasjoner, kun ved å lagre et søk.

- En nysammensatt radio-jury hadde lagt inn et søk om en fin start på radioåret 2017, og tror du ikke vi fant det i Finn-appen? Årets første Sølvmikk går nemlig til en morsom og velprodusert historie om en svigermor og en skiboks, sier juryen.

Hør månedens og tidligere vinnere på gullmikken.no.

Kreativt team hos Morgenstern har vært Anders Muurmann Holm og Sebastian Prestø, og det er Sagveien Resort som har produsert spottene.

Andre og tredjeplassen i januar gikk til henholdsvis Både Og for deres kampanje for Right Price Tiles, og DDB Oslo for deres radiokampanje for McDonalds.

Sølvmikken er en utmerkelse som deles ut avP4 og Kreativt Forum hver måned. Formålet med prisene er å hedre og inspirere de reklameskaperne som utvikler årets beste radioreklamearbeider.