Denne helgen tok Mediacom sitt fjerde gull på rad i Mediaforums Mediepriser og denne gangen t i klassen for «Mediekreativitet». Mediebyrået tok også sølv og bronse i klassen for «Mediestrategi».

Gullet i «Mediekreativitet» kom for kampanjen «Omfavner showrooming» for kunden Babyshop og i juryens begrunnelse heter det blant annet «ved hjelp av kløktig kreativ tenkning og forretningsforståelse, er arbeidet et banebrytende bevis på at man ved hjelp av allerede eksisterende kommunikasjonsflater, kan gjøre et kjøpsmessig atferdsproblem til en fordel».

- Vi selvsagt veldig glade for å se tre ulike jobber klatre opp til pallplassering i år. Bare i strategi har vi nå fire gull og fire sølv på syv år, så vi har klart å skape gode resultater for kundene våre over tid. At vi gjør det sterkt både i strategi og kreativitet i år er veldig gledelig og viser bredden i hva vi nå leverer til annonsørene vi jobber med, sier Søgaard.

Mediacom-sjefen sier han tror grunnen til at byrået lykkes «er at vi har skapt en kultur rundt det å formidle hvordan vi bidrar til å skape resultater for kundene våre».

- Vi har intern kåring av cases hver eneste måned gjennom året og feirer godt arbeid – også det som ikke når opp i disse kåringene. I tillegg tror jeg sterkt på at hele byrået bidrar i dette arbeidet og det gjenspeiles i bredden av bransjer og team som er involvert i de prisvinnende bidragene. Dette handler om glitrende lagarbeid, ikke et par profesjonelle caseforfattere.

Gull også til Vizeum
Gullet i kategorien «Mediestrategi» gikk til Vizeum og Pol for lanseringen av DNBs Vipps-app. 

- Dette er det eneste caset med tallfestede mediemål og en analyse rundt medieeksponering og prøving for å søke å bevise medienes bidrag (både kjøpte og egne). Caset er forbilledlig i sin helhet, systematikk, forretningsforståelse og smartness på en rekke områder, heter det.

 I kategorien «Medier» ble det gull til Radio Norge for kampanje «Verdensrekord i bilvask» for Shell 7 Eleven.  Sølvet her gikk til Dagbladet, mens Finansavisen fikk bronse.