Etter et drøyt år der M&C Saatchi i Stockholm i samarbeid med sitt søsterkontor i London har hatt det globale ansvaret for all Norwegians reklame, avslutter nå flyelskapet samarbeidet med det svenske byrået.

Norwegian er i stedet på jakt etter en ny nordisk partner, mens det internasjonale ansvaret flyttes til M&C Saatchi i Madrid, London og New York.

Les mer: Norwegian vil ha nytt reklamebyrå

Det har foreløpig ikke lyktes Kampanje å få utfyllende kommentarer fra Bjarte Eide, som leder M&C Saatchi i Stockholm, men i en pressemelding omtaler han den nye byråkonstellasjonen som en naturlig utvikling.

- Desentraliseringen er et naturlig neste steg og det er forståelig at Norwegian vil ha en regional partner for Norden som sitter nærmere hovedkontoret på Fornebu. Vi gleder oss over at M&C Saatchi blir valgt til å bli med på reisen videre ut i verden. Etter nyttår overlater vi i Stockholm stafettpinnen til våre kolleger i Madrid, London og New York som får ansvar for Europa, UK og USA, sier Eide.