Når alle shortlister til PR-prisene Sabre er klare, er det Trigger som leder an i kampen om priser. Sabre kalles av mange for «EM i PR», og i konkurransen er det fem hovedkategorier som kalles «Diamond» -kategorier, i tillegg til en rekke under-kategorier.

I år er Trigger nominert til én av de gjeveste prisene «Superior Achievement in Measurement and Evaluation», som er en Diamond-kategori. De er også nominert i ytterligere fire under-kategorier.

- At vi skulle få hele fem nominasjoner av fem innsendte arbeider til årets Sabre Awards er en stor anerkjennelse av den jobben vi gjør i Trigger Oslo sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. At én av disse nominasjonene er en Diamond-pris er noe vi selvfølgelig er ekstra stolte av, sier en fornøyd byråleder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.

Hun legger til at de deler nominasjonen med Reodor og Babusjka.

Her kan du se én av filmene til denne jobben (artikkelen fortsetter under filmen):  

Flere byråer med vinnersjanser
Men Trigger er ikke det eneste norske byrået med vinnersjanser. Geelmuyden Kiese har fem nominasjoner, i fjor var det de som hadde Diamond-nominasjon. Nucleus har tre nominasjoner, og JCP PR & Advertising, PR-operatørene, Kitchen/Starcom og MSL har alle én nominasjon hver.

Prisene deles ut i London 22. mai i år.

Her er alle årets norske finalister:

The SABRE Award for Superior Achievement in Measurement and Evaluation
Trigger med «Reinforcing a 45-year-old fundraising tradition» for NRK Telethon / Kirkens Bymisjon (med Reodor, Babusjka). 

I kategorien som heter «Nordics» er det tre norske bidrag videre; Geelmuyden Kiese med «72 hours» for  The Norwegian Directorate for Civil Protection (DSB), Nucleus med «Some battles are worth fighting» for Trygg Trafikk og If , sammen med Go Electra, og Kitchen og Starcom med «The summer Norwegians started to tæpp» for Bank Axept. 

I kategorien «Employer Branding» er Trigger videre med «The reversed job interview» for Atea. I kategorien «Executive Communications» er Geelmuyden Kiese videre for Alm Brand med «Mind the municipalities’ savings». 

Trigger er også videre i kategorien Marketing to Men - med jobben «Mega parents» (sammen med Animasjonsdepartementet) for — The Norwegian Family Council, og i kategorien Multicultural Marketing med kampanjen «The Proud Experience» for Visit Oslo/Innovation Norway. Triggers siste nominasjon er i kategorien for Travel & tourism med «Generation Travels» sammen med Storylounge for Norwegian Airlines.

Disse jobbene er også videre: 

Travel & Tourism
The Commuter Challenge - Geelmuyden Kiese for NSB.

Professional Service Firms
Add Gaming Experience to your CV -  Geelmuyden Kiese  for Manpower 

Community Relations
One thousand dreams - Nucleus for Hennig-Olsen Is.

Corporate Social Responsibility
Findus food waste box - JCP PR & Advertising for Findus Norway.

Influencer Marketing
No Nudes For You - Geelmuyden Kiese for Bufdir.

Consumer Marketing (Existing Product)
The Allergy Guide - PR-operatørene for Mylan Healthcare Norge.

Marketing to Youth
The summer we started to «tæpp» the card - MSL Group Norway for BankAxept.  

Telecommunications
Without us - Nucleus for Telenor Inpli.

Her kan du se alle Sabre-nominasjonene.