Arsenal har fått en flott start på sin Premier League-sesongen og topper ligaen foran Erling Braut Haalands lag Manchester City. Bodø/Glimt på sin side er regjerende seriemestre i Norge, men har denne sesongen slitt noe i den norske Eliteserien og kjemper en hard kamp om en medaljeplass.

I går møttes de to lagene til Europe League-kamp på Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium. Motstanden ble i det tøffeste laget for Bodø/Glimt som endte med å tape kampen 3-0 mot Martin Ødegaard og resten av Arsenal.

Målscorere for Arsenal var Edward NketiahRob Holding og Fabio Vieira. Ødegaard ble byttet inn for Arsenal i det 59. spilleminutt.

I Norge er det Viaplay Group som sitter på TV-rettighetene til Europe League. Kampen ble vist lineært på TV3+ og hadde et gjennomsnitt på 250.000 seere. Seertoppen var på 329.000 seere, forteller Viaplay.

Viaplay Group går ikke ut med tall på hvor mange som ser kampen på deres strømmetjeneste, men oppgir at det er ny toppnotering.

Neste kamp for Bodø/Glimt i Europa er hjemmekamp mot Arsenal. Den kampen spilles neste torsdag.