Høstens store konferansebegivenhet Mediaforums høstkonferanse var i år lagt til Strømstad der 300 personer fra mediesiden, byråene og annonsørene var samlet for å diskutere og debattere årets tema – makt.

- De etablerte mediene har fått mindre makt. Det er udiskutabelt, sier Even Aas-Eng til KampanjeTV. 

Andre igjen pekte på at det er annonsørene som er de mektigste. 

- Annonsørene sitter med en enorm makt som jeg håper de forvalter på en best mulig måte, sier Mai Bente Paulsen i PR-byrået Something Good. 

Kampanje TV tok en prat med Even Aas-Eng og flere av foredragsholderne for å høre hvordan makta har flytta seg de siste årene og hvem som er mektigst i medie- og kommunikasjonsbransjen og ikke minst om de selv føler seg mektige.

Se videointervju med Kent Jordet, fagansvarlig for årets Mediaforum, Mai Bente Paulsen i PR-byrået Something Good, Schibsted-direktør Torry Pedersen,  Even Aas-Eng i Venture Factory og konsernsjef i Dentsu Aegis, Paal Fure