24. mars flytter Discovery all sport over på Eurosport Player, for å rendyrke en egen strømmetjeneste for sport. Det skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi rendyrker en egen sportstjeneste for å kunne tilby den mest innholdsrike sportspakken i det norske markedet. Og vi gjør det til en rimeligere pris enn noen andre tv-hus er i nærheten av å matche. Vi har lovet å gi fotballen tilbake til folket, og løfter derfor Eliteserien bort fra dyre betalingsmurer. Nå blir det også billigere å strømme norsk toppfotball, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for Discovery Networks.

Les også: Ny TVNorge-sjef: - Jeg er verken mann eller nikkedukke

Den nye spilleren vil inneholde alle kampene fra Eliteserien og OBOS-ligaen, alle Grand Slam-turneringene i tennis, norsk landslags- og elitehåndball, PGA-turneringene i golf, VM i ishockey og alt av øvrige Eurosport-rettigheter. Prisen blir på 149 kroner per måned, men ut juni vil Discovery operere med en rabatt på 50 kroner.

- På Eurosport Player vil du kunne se samtlige kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen. Men du vil også for første gang kunne se alle målene som scores underveis i hovedrunden, i det som blir vårt direktesendte studiosending, Fotball Direkte. Dette blir et unikt produkt vi aldri har sett i norsk fotballsammenheng gjennom en hel sesong før – og det blir kun tilgjengelig på Eurosport Player, sier Austvoll Jensen.

- Vi ruster også kraftig opp nettsiden Eurosport.no, hvor folk får tilgang til spillet Eliteserien Fantasy, eget live-senter og masse egenprodusert redaksjonelt innhold, som kommer i tillegg til alt innholdet som blir produsert av vår samarbeidspartner VG, sier Austvoll Jensen.

Samtidig som all sport flyttes til Eurosport Player, blir Dplay en ren underholdningstjeneste.