NRK-podcasten om saken mot den tidligere politimannen Eirik Jensen og narkobaronen Gjermund Cappelen, radiodokumentaren «Purk eller skurk», fortsetter å fange radiolytterens oppmerksomhet.

Tall Kampanje har innhentet, viser at «Purk eller skurk» til nå har blitt lyttet til av 200.000 mennesker. Disse lytterne fordeler seg på 80.000 lyttere på podcasten gjennom Itunes eller lastet ned via NRKs nettsider, og i tillegg har dokumentarseriens to første episoder blitt sendt på NRK P2 og oppnådde 134.000 lyttere.

- Til sammen har vi nådd over 200.000 personer og det er vi veldig fornøyd med, sier reportasjeredaktør Anders Børringbo i NRK.

Les også: - Forventer at «Purk eller skurk» vil treffe

- Er tallene som forventet eller slik dere håpet på?

- Vi gikk inn uten de store forventningene, men gitt at dette er et langt format med episoder på over en halvtime, er dette bra, sier han til Kampanje.

Det har så langt blitt laget tre episoder av «Purk eller skurk», og i disse dager følger teamet bak sendingen den pågående rettssaken Eirik Jensen og Gjermund Cappelen.

- Teamet er på plass, og det er planer om å lage en ny episode som oppsummerer det som har skjedd hittil i rettssaken – om noen dager, sier han.