«Skam» og «Paradise Hotel» rundet begge av sine sesonger denne uken. «Skam» har hatt et snitt på over 400.000 seere i andre sesong og er blitt et mediefenomen uten like. TV3s realityserie er inne i sin åttende sesong og har heller aldri hatt flere seere, selv om seingen på lineær-tv har gått ned. Redaksjonssjef TV i NRK P3, Håkon Moslet og MTGs programdirektør Andreas Bakka Hjertø gjester ukens podkast for å snakke om suksessene.

- Mange går inn i en sorgprosess nå som både «Skam» og «Paradise Hotel» er over, sier Moslet.

Les mer: Aldri har flere sett «Paradise Hotel»

Les mer: «Skam» setter nye rekorder

Begge lager tv for en generasjon som ikke ser på tv, men de får ikke like mye ros for innsatsen. I mai skrev Bakka Hjertø et innlegg på Kampanje.con der han mener at det er få som tør snakke om hvor bra «Paradise Hotel» egentlig er.

Les også: - «Paradise Hotel» en skam?

- Offentlig fikk jeg kritikk for innlegget, men i mailboksen min fikk jeg masse skryt. Folk tør å sende en personlig melding til meg, men de tør ikke gå ut på Facebook og si at de er enige, sier Bakka Hjertø i podkasten.

- Du antydet også at «Skam» og «Paradise Hotel» var akkurat det samme, og det var det noen av oss i NRK som ikke var helt enige i, svarer Moslet.

Hør podkasten her, og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.