Nordisk film inngår rettighetsavtale med Viasat. Det betyr at flere storfilmer vil bli tilgjengelig for Viasat-kunder via strømmetjenesten Viaplay. 

Det siste kapitlet av The Hunger Games, London Has Fallen og flere nordiske produksjoner inngår i avtalen. De aktuelle filmene og seriene vil bli tilgjengelig for alle kunder av Viaplay og Viasat i Norden fra sommeren 2016.

− Viaplay og Viasat styrker et allerede godt filmbibliotek med denne avtalen som inkluderer amerikanske storfilmer kort tid etter kinopremierene, i tillegg til flere nordiske filmer. Vi er veldig glade og stolte over å sikret oss disse rettighetene, og håper våre brukere vil glede seg over dette, sier Jakob Mejlhede Andersen, MTG EVP Head of Programming & Content Development.

Norske og svenske krimdramaer er involvert i avtalen, slik som Johan Falk, Maria Wern og Irene Huss – og samtlige kan strømmes på Viaplay ved årsskiftet.