Artikkelen blir oppdatert.

Nå i formiddag kunne Oslos nye byrådsleder Raymond Johansen presentere hovedstadens nye byregjering. Han har gått til Schibsted for å finne Oslos nye finansråd, som er en tung og viktig byrådspost i byregjeringen. Robert Steen kommer fra stillingen som konserndirektør i Schibsted Classified, hvor han har hatt det øverste ansvaret for markedsføringen.

- Gratulerer til tidl. Schibsted-kollega Robert Steen som ny finansbyråd. Et spennende og godt valg, skriver produktdirektør Andreas Thorsheim i Opera på Twitter.

Thorsheim er tidligere finansdirektør i Schibstd Norge og administrerende direktør i Bergesns Tidende.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Skal styre Oslo: Påtroppende byrådsleder Raymond Johansen presenterer Oslos nye byråd foran Rådhuset. Fra venstre: Raymond Johansen (Ap), Tone Tellevik Dahl (Ap), Lan Marie Guyen Berg (MDG), Rina Mariann Hansen (Ap), Hanna E. Marcussen (MDG), Robert Steen (Ap), Geir Lippestad (Ap) og Inga Marte Thorkildsen (SV). Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix.

Startet i Schibsted i 2000
- Her får Raymond Johansen næringslivs-, digital- og internasjonal erfaring i én og samme person, legger Thorsheim til.

Steen har jobbet i Schibsted-systemet siden 2000. Han har tatt Master of Management på BI og Master of Business Administration ved BI.

Robert Steen er sønn av Ap-profilen Reiulf Steen.