Canal Digital Satellitt og Try ruller ut en ny nordisk kampanje med kjærlighet til underholdning den røde tråden. Reklamekampanjen, som er produsert i samarbeid med Apt og Bacon OSL, starter i Norge og vil tas ut i alle de nordiske landene de neste ukene.

- Vi har ambisiøse mål for å vise hvorfor vi er relevante for vår hovedmålgruppe, foreldre med barn, i en moderne æra med endrede tv-vaner. Med et svært bredt underholdningstilbud som satellitt-kunder kan konsumere via vår innholdsrike plattform, trenger vi å stå ut i markedet og vise hvordan våre funksjonelle produkter bidrar til en bedre tv-hverdag, sier Camilla Herland fra Canal Digital Satellitt. Hun har stillingstittelen Nordisk Brand & Positioning Manager.

Sentralt i kampanjen står en ny reklamefilm med temaet «Vi har samlet alle former for kjærlighet i strømmetjenesten vår».

- Vi ønsker å formidle vår kjærlighet til godt innhold og bredden som ligger i vårt underholdningsunivers. Filmen spiller både på ulike innholdssjangre og ulike former for kjærlighet for å underbygge bredden i tilbudet, sier Herland.

Se filmen her:


Kreativt team hos Try har vært Finn Knudsen, Eirik Sørensen og Caroline Riis.

- Det har vært utrolig spennende for hele teamet hos Try og Apt å jobbe med denne oppgaven for Canal Digital. Vi har både jobbet tett med kunden for å få på plass en helt ny og strategisk kommunikasjonsretning med «Alltid underholdning» og vi har jobbet på tvers av de ulike avdelingene og fagområdene i Try-huset. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Catharina Kokkim, kundeansvarlig i Try.

Hun var for øvrig nylig ansvarlig for innholdsstrategi og innholdsavtaler for Telenor Norges tv-virksomheter, inkludert Canal Digital Kabel-tv.

Les mer: Går fra Telenor til Try