I jakten på å knekke den kommersielle koden for podkast, mener Los & Co at de har kommet ett skritt videre med sin nye kampanje for Asan. Sammen med Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne, som har podkasten Tusvik & Tønne, jakter de på kvinner som tør å skille seg ut og bryte med tabuer.

- Vaginaen har alltid vært tabu, og det henger dessverre fortsatt igjen i dag. Mange unge kvinner har dårlig selvtillit når det gjelder underlivet fordi det oppfattes som noe skamfullt og flaut, sier Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne.

Sammen med Asan og den norske smykkedesigneren Camilla Johansen har de utviklet et vaginasmykke i gull som et symbol på alle de temaene som kan være vanskelige å snakke om for kvinner. Gjennom podcasten ønsker de nå å få inn forslag på hvem som fortjener et slikt smykke.

- Vi leter etter de tøffe kvinnene som tør å fronte saker det tradisjonelt har kostet å bringe til torgs. Det kan handle om alt fra politikk til kropp og helse. Vi ønsker å fremme gode forbilder som gjennom å gå foran kan gjøre det enklere for andre å følge etter, sier markedsdirektør Monica Børter Bekkhus i Weifa.

Hver episode av Tusvik & Tønne lastes ned rundt 50.000 ganger den første uka, og de siste 30 dagene har til sammen 539.000 lyttere vært innom episodene som ligger ute.

- Det har vært ekstra spennende for teamet i Los & Co å jobbe med denne kampanjen da vi har benyttet oss av influencers med en stor og lojal lytterskare, og fått kombinert det med fysiske produkter som ofte ses på som tradisjonelt. Vi tror at det å blande online- og offline-aktiviteter på denne måten vil ha en mye bedre effekt på målgruppen enn om vi kun fokuserte på det digitale, sier Nina Golizade i Los & Co.

Tidligere har Oreo vært inne på podkasten til Tusvik & Tønne.

Les mer: Oreo satser på podkast-spons