Implement Consulting Group har hentet Finn Erling Røgenæs til å styrke deres satsing innen det de kaller «commercial excellence».

- Vi merker at våre kunder har digitalisering, kundeopplevelse og lojalitet høyt på agendaen, og etterspør i stadig større grad rådgivere med både faglig tyngde og operativ erfaring til å bistå dem, sier Joachim Lupnaav Johnsen, partner og landssjef Norge i Implement Consulting Group

Røgenes har fra tidligere fartstid fra mediebransjen hos blant annet Mentor Medier, Bonnier og EgmontMen han kommer sist fra Capgemini Consulting hvor han har jobbet med kommersialiserings- og digitaliseringsstrategier.

- Implement Consulting Group har et sterkt faglig fotavtrykk innen salg og marketing, og Implement har et nordisk fagmiljø dedikert til å skape endringer hos sine kunder, sier Finn Erling Røgenæs.

Implement Consulting Grouper et nordisk konsulentselskap med 550 ansatte og hovedkontor i København.  Commercial Excellence-enheten består av 60 rådgivere fordelt mellom Oslo, Stockholm, Zurich og København.