Kaia Wang og Nora Kristina Eide er hentet inn som nytt kreativt team i Los & Co, mens Hedvig Haraldstad skal jobbe som tekstforfatter på mer redaksjonelle produkter.

 - Vi hadde behov for mer kapasitet, samtidig som det for et etablert byrå alltid er viktig med påfyll av ideer fra de som ikke har holdt på like lenge. Det får vi med disse tre, sier Jan Christian Fosseidbråten i Los & Co i en pressemelding.

Kaia Wang og Nora Kristina Eide er begge nyutdannet fra Westerdals, mens Hedvig Haraldstad har en bachelorgrad i journalistikk fra Høgskolen i Volda og har vært innom som reporter i P4.

Reklamebyrået forteller at det har inngått en avtale med studentbyrået Lab3, som skal være en bro fra skole og klasserom og over til bransjen. Som del av avtalen er designerne Sara Emilie Engh og Celine Pettersen på plass på Vippetangen der de blir en del av byråets gruppe som jobber med strategisk og kreativ design.

- Flere kunder vil ha alt, og det gir oss rom for å styrke oss på disiplinene vi faktisk har hatt helt siden starten i 2008, som PR og design, som spiller en vesentlig rolle i helhetlig merkevarebygging, sier Fosseidbråten.