Det nystartede designbyrået Behalf har ansatt Eivind Lund som rådgiver og daglig leder. Han kommer fra Netlife Design.

- Det var ikke noe enkelt valg å forlate Netlife, for det er et firma og en kultur jeg virkelig er oppriktig glad i. Men mellomlederrollen jeg hadde der, gjorde det nesten umulig å få jobbet operativt. Jeg hadde et råsterkt team av ekstremt flinke og veldig trivelige folk - men jeg fikk altfor sjelden anledning til å jobbe sammen med dem for kundene våre, sier Lund i en pressemelding.

Lund har jobbet mye med digitalstrategi, innhold og merkevare, og har som konsulent jobbet tett med noen av Netlifes største kunder. De to siste årene har han ledet rundt 15 ansatte, som teamleder for et av Netlifes fem tverrfaglige designteam.

Lund går også inn på eiersiden i Behalf. For øbrig består byrået av Jørgen Blindheim, Joakim Bording og Gustav Jönsson. Også de tre har bakgrunn fra Netlife Design.

Les også: Designer går fra Netlife Design til nytt selskap