Bente Hauge ble bare 53 år gammel og vil bli dypt savnet av familie og kollegaer.

Det sies at det er de beste som drar først. Dette var også tilfellet for Bente, som dro fra oss så alt for tidlig. Bente var en unik kollega som alltid stilte opp for teamet sitt, uansett. Hun var kompromissløs når det gjaldt fag og var aldri redd for å stå opp for det hun trodde på.

Med sine dyptliggende menneskelige egenskaper gjorde hun også jobbhverdagen som den beste den kunne blitt for sine kollegaer og hun var en inspirasjon som mange så opp til. Som prosjektleder var hun den aller beste i klassen og viste gjennom sine daglige gjerninger og også utradisjonelle metoder hvilket kreativt menneske hun var. Som når hun satt opp skilting rundt et travelt medlem i teamet med påskriften «Ikke forstyrr».

Bente var alltid sprudlende og aldri negativ. Det fantes alltid løsninger og den smittende latteren var aldri langt unna selv de ganger man hadde mest lyst til å gråte. Vi overdriver ikke når vi mener at Bente var en, noen ganger sterkt påkrevd, vitamininnsprøytning for ethvert arbeidsmiljø som fikk nyte hennes nærvær gjennom hennes profesjonelle karriere.

Bente var en impulsiv livsnyter som balanserte jobb og privatliv på en måte som mange av oss kan lære ett og annet fra. Hun tok en pause fra byrålivet et par år for å følge drømmen med å drive en fjellstue langt til fjells. Heldigvis for oss kom hun tilbake til byrålivet, men historien forteller om en kvinne som aldri var redd for å satse og følge drømmene sine.

Du forlot oss så altfor tidlig Bente, for du hadde så mye mer å utrette. Så mye mer inspirasjon å gi og så mange smil på lur. Du var klok og reflektert. Du var omsorgsfull, rak i ryggen og med mer integritet enn de fleste. Du var rett og slett et unikum av et menneske og kollega. At du vil bli dypt savnet er en underdrivelse. Du har satt varige spor hos alle oss som har vært så heldig å få jobbet med deg.

Hvil i fred Bente.

Hilsen fra dine mangeårige kolleger i Bates og Tangram Design.

Vi tar farvel med Bente i Asker Kirke fredag 19. januar kl. 12.00