Tirsdag gikk siste ordinære program i fjerde sesong av «I kveld med Ylvis» på lufta. Denne høsten har Bård og Vegard Ylvisåker for første gang sendt direkte fra Folketeateret i Oslo. I tillegg har brødrene gått fra to til én sending i uka.

Seertallene viser at endringene har vært en suksess. I snitt har 442.000 seere fulgt hele sesongen. Dermed gjør Ylvis sin beste sesong noensinne på TVNorge foran første sesong i 2011, som hadde et snitt på 334.000. Fjorårets sesong hadde 324.000 seere, mens 2012-sesongen var den svakeste med 247.0000 seere.

- Bård og Vegard leverer sin sterkeste sesong noensinne. I tillegg har de solgt ut 15.000 seter på Folketeateret. Det er utrolig imponerende og veldig gøy. Ylvis er blitt en viktig merkevare for oss i TVNorge, og vi er veldig stolte over det vi har fått til sammen. Nå skal gutta få seg en velfortjent pause. Og kortene hvor det står hva som skjer videre, tror jeg vi holder tett til brystet, enn så lenge, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i SBS Discovery.

Sesongen ble avsluttet med lanseringen av musikkvideoen «Intolerant», som er produsert av Concorde TV i samarbeid med Motion Blur med Harald Zwart på regi. Brødrene har også nylig gitt ut sitt første album, som har fått tittelen «Volume 1».