I morgen lanserer de to gründerne Nassir Achour og Shire Standnes tjenesten «Vidflow», som er en digital plattform der man kan strømme musikkvideoer slik man i dag strømmer musikk på Spotify. Med seg på laget har de alle de store plateselskapene og har laget en tjeneste som skal være verdens største musikkvideobibliotek. Det skriver NRK.

Planen var å lansere under Øya-festivalen, men det satte hovedsponsor Wimp en effektiv stopper for.

– Konsekvensen er at vi når færre potensielle brukere og investorer som kan bidra til å gi liv til en slik tjeneste. I verste fall kan vi gå under og industrien, artistene og fansen blir frarøvet muligheten til å få denne digitale musikkvideoplattformen. Vi føler at vi leverer en annen tjeneste enn Wimp, vi fokuserer på video mens de fokuserer på lyd. sier de to til NRK.

Wimp-direktør Andy Chen sier til NRK at de av forretningsmessige grunner ikke vil ha inn en annen musikkaktør når de har betalt for å være hovedsponsor ved både Bylarm og Øyafestivalen.