På et allmøte i VG i går ble de ansatte informert av sjefredaktør og adminstrerende direktør at en pappapermisjon utløser et skred av midlertidige endringer i mediehusets ledelse. Når VGTV-leder Ola Stenberg går ut i pappapermisjon i tre måneder, benytter Pedersen sjansen til å teste ut egenskapene til flere av sine nærmeste medarbeidere på helt nye områder:

- Jeg har stor tro på at moderne medieledelse handler om å skaffe seg erfaring på alle plattformer. Nå får flere prøve seg på nye områder, men de blir jo ikke alene på jobb. Vi er mange som er på jobb og vi er alle tilgjengelige, sier Torry Pedersen til Kampanje.

Nyhetsredaktør Helje Solberg tar Ola Stenbergs plass i VGTV og skal dermed jobbe tett på mediehustets web-tv-satsing for første gang. Magasinredaktør Jane Throndsen må kanskje regne med litt høyere puls når hun overtar Solbergs jobb og blir VGs nyhetsredaktør de neste månedene. Hennes rolle overtar Rolf Sønstelie, som inntil nå har vært redaksjonssjef. Marius Tetlie rykker opp fra nyhetslederjobben og tar Sønstelies stilling fram mot sommeren.

Før jul forlot Espen Egil Hansen stillingen som digitalredaktør i VG til fordel for jobben som sjefredaktør i Aftenposten. 1. februar gikk fristen ut for den ledige stillingen som digitalredaktør i VG. Om ikke lenge er Hansens erstatter på plass.

- Jeg begynner å se på søknadene torsdag, forteller Pedersen til Kampanje.