NRKs krimserie «Kodenavn Hunter» startet svært friskt med over 820.000 seere i første episode. Men siden har seerne flyktet fra serien. Forrige fredag fulgte bare 614.000 programmet. Samtidig har TV 2s gullgutter, Thomas og Harald, vunnet terreng. I tre av de fire siste ukene har «Senkveld» vunnet seerduellen, skriver Dagbladet.

- Når seertallet faller så mye fra første til fjerde episode, så er det overraskende, selv om vi er innenfor vårt mål om å nå over 600.000 seere, sier NRks dramasjef Hans Rossiné.

Rossiné trekker frem at «Kodenavn Hunter» også kan sees i repriser, på nett og kjøpes på DVD. Han tror mange velger å se «Senkveld» direkte, mens de ser NRKs krimserie i reprise eller følger den på nett.

TV 2s programdirektør Nils Ketil Andresen er overrasket over at de klarer å holde stand mot «Kodenavn Hunter». Andresen trodde på forhånd et jevnt løp mellom de to programmene og hadde ikke ventet at «Senkveld» skulle komme så kraftig tilbake etter den første konkurransehelgen.