Gjennom avtalen har Stabæk Fotball fått Telenor som hovedsponsor til klubbens nye flerbruksarena som er under bygging på Fornebu. Telenor Arena skal stå ferdig tidlig neste år.

Dermed har norske fotballstadioner fått en ny merkevarearena etter at supporterne er blitt kjent med både Color Line Stadion i Ålesund, Aker Stadion i Molde og Komplett.no Arena i Sandefjord.

- En av de største sponsoravtalene
Avtalen mellom Stabæk og Telenor er et resultat av en lang og grundig prosess, og representerer et av de største sponsoratene i Norge, med betydelig verdi for begge parter i form av langsiktig støtte for Stabæk og solid markedsmessig eksponering for Telenor.

- Telenor Arena blir vår nye storstue, og vi er svært fornøyd med denne sterke satsingen fra en av våre største og mest sentrale støttespillere. Nå gleder vi oss enormt til all den store underholdningen og fotballen vi skal få oppleve her på Telenor Arena fra neste år av, sier Jørgen Roll i Stabæk Event i en melding.

Ragnar Kårhus, leder av Telenor Norge, mener Telenor Arena blir Nordens mest moderne opplevelsesarena.

- Den blir et viktig utstillingsvindu for bruk av nyskapende kommunikasjonstjenester rettet mot et bredt publikum, sier Kårhus.

- Musikk og fotball
Dermed har sponsorsjefen ute på Fornebu, Petter Svendsen, tegnet en ny stor sponsoravtale.

- Vi er en av de største sponsorene av både musikk og fotball i Norge, med satsinger på festivaler, norsk klubbfotball og landslaget. Telenor Arena blir på toppen av dette en synlig markering av vår forretningsmessige tro på et nært samarbeid med underholdningsindustrien, utdyper Petter Svendsen, sponsorsjef i Telenor.

Telenor hentet inspirasjon til sponsoratet fra utlandet, hvor flere selskaper har sponset store stadionanlegg. Avtalen sikrer arenareklame, branding, losjer samt tilgang på flere arrangement per år for Telenors kunder og ansatte.